Al llarg del 2010 es va realitzar, des de la Taula de Salut del Pla Comunitari Sagrada Família, un diagnòstic per a detectar i prioritzar les necessitats vinculades a la salut de les persones que viuen i conviuen al barri Sagrada Família per, a partir d’aquestes, definir quins eren aquells temes vinculats amb la salut a treballar des de l’acció comunitària. A partir d’aquest diagnòstic es van crear diferents taules, comissions i projectes.

Desenvolupa el projecte…

Caminant fem salut:

Es tracta d’un conjunt de caminades que es realitzen en grup i guiades per un monitor expert amb l’objectiu de promoure la pràctica regular d’activitat física, especialment entre la població amb hàbits de vida sedentaris.

Ajuntament – Districte Eixample
→ CAP Roger de Flor
→ Fundació Claror
→ CPB – Centre de Salut Mental
→ CAP Sagrada Família