Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PDC en confinament

Maig 28-8:00 am - 5:00 pm

Desde el PDC s’ha continuat treballant de forma online, prioritzant la coordinació entre entitats i serveis del barri i d’aquests amb la Xarxa de Suport, atenent i canalitzant  les necessitats, demandes i propostes que han anat sorgint. 

S’han organitzat dues trobades comunitàries online amb entitats i serveis amb l’objectiu de compartir les necessitats i les accions que s’estan realitzant actualment. Cada setmana s’envia a tothom un resum actualitzat de les accions que realitzen les entitats i serveis del barri. Aquest document està disponible també al web de la Xarxa de Suport.

Podeu accedir a aquest document des del web de la Xarxa de Suport.

Es fa seguiment dels projectes i accions anteriors:

  • Rutes de Salut: seguiment de les persones participants i futura elaboració d’una guia de recomanacions per fer activitat física adreçada a gent gran.
  • Classes de llengua: coordinació i seguiment dels cursos de castellà i català en format online.
  • ESS: planificació dels futurs projectes de CooPoblet (catàleg de serveis i entitats d’ESS).
  • Cures: planificació dels projectes de la Comissió de cures (cicle formatiu per treballadores de la llar i projecte d’app mòbil per a promoure el suport mutu veïnal)

En el marc de la crisi i les necessitats emergents a causa de la COVID, el PDC ha actuat de forma coordinada amb la Xarxa de Suport per donar resposta a les demandes de persones, entitats i serveis (repartiment d’aliments, coordinació amb serveis socials…).

Actualment s’està iniciant un procés per fer diagnòstic que permeti redefinir les properes accions i projectes.

Mostra els detalls

Data:
Maig 28
Hora:
8:00 am - 5:00 pm