Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PDC i COVID-19

Març 23-8:00 am - 5:00 pm

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, de l’Estat d’Alarma i de l’Ajuntament de Barcelona, com a tècnica del PDC estic fent teletreball des del dia 16 de març. Això no vol dir que el Pla Comunitari estigui aturat, ni molt menys, ja que estic fent molta feina com a “mediadora” entre serveis, entitats i ciutadania per gestionar aquesta crisi. També estic fent seguiment dels projectes, aprofitant per fer avançar treball, planificant, etc.

I sobretot, estic concialiant, més que mai, aquesta feina amb la meva família. Treballo des de l’habitació de la meva filla, unes hores cada dia, i la resta estic amb ella mentre el meu company treballa. Un repte complex que requereix de totes les meves habilitats personals per mantenir la calma i la salut mental.

Segur que molt projectes s’aturaran, així com les reunions de Taules i Comissions. Però a nivell comunitari estan passant moltes coses. Amb la primavera estan sorgint: xarxes de suport mutu entre veïnes, sentiments d’interdependència, reconeixement de la necessitat de cura i conciliació, reconeixement de col·lectius vulnerables, dels serveis públics, de les entitats socials…petits gestos que potser, en la distància, ens fan sentir part d’una xarxa invisible que ens sosté. I que a la tornada, potser, serà més forta que abans per ajudar-nos a seqguir endevant posant la vida al centre.

Estic atenta a mail i facebook per a qualsevol cosa que necessiteu! Seguim teixint xarxes de forma virtual!

Salutacions des de una habitació no-pròpia!

Mostra els detalls

Data:
Març 23
Hora:
8:00 am - 5:00 pm