Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Xarxa de Suport

Maig 28-8:00 am - 5:00 pm

La xarxa de suport va sorgir d’alguns membres actuals i antics de Joves del Poblet.  Ha crescut fins a tenir més d’un centenar de voluntàries i una 70ena d’usuàries a qui s’ha fet tasques com fer compres, anar a buscar medicaments o baixar la brossa. Però també ha donat resposta a necessitats d’assessorament laboral, d’habitatge.. 

Ha estat treballant durant el confinament molt a prop amb el Pla Comunitari, permetent així una relació molt fluida amb les treballadores socials del CAP Sagrada Família i el CAP de Roger de Flor. En el marc del Pla Comunitari s’han fet reunions i s’ha presentat la Xarxa a les altres entitats del barri que han estat fent atenció durant el confinament, Fundació Aroa, Amics Gent Gran..  Últimament ha pogut tenir contacte amb Serveis Socials de Sagrada Família i amb el PIAD.

Per fer difusió dels recursos al barri, i de la Xarxa, s’ha fet una pàgina web a nivell dels 3 barris (Sagrada Família, Fort Pienc i Dreta Eixample).
La Xarxa en cert moment ha començat a rebre moltes demandes de persones amb impossibilitat d’adquirir aliments, i ha impulsat una xarxa d’aliments a nivell dels 3 barris també: La Comuna d’Aliments. Una xarxa impulsada per les pròpies usuàries per tal de donar resposta a situacions de vulnerabilitat i urgència, i per començar a treballar l’aprofitament alimentari als barris.

Web: suporteixampledret.noblogs.org/sagrada-familia-el-poblet

Telèfon correcte: 631 454 770

Contacte la Comuna d’Aliments:

697976252

lacomunadaliments@gmail.com

La Cruïlla (C/Sardenya, 256)

Mostra els detalls

Data:
Maig 28
Hora:
8:00 am - 5:00 pm