Protecció de dades de caràcter personal:

D’acord amb la Llei de Protecció de dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades a la base de dades del PDC Sagrada Família (Espai Ambiental SCCL) amb la finalitat d’enviar els nostres butlletins informatius de les activitats i notícies. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a Carrer Padilla 208 – 210 baixos 08013 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret LOPD. Avís legal i política de privacitat.

PDC Sagrada Família (Espai Ambiental SCCL), és el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: mantenir la nostra relació i l’enviament de comunicacions sobre les nostres activitats.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la confidencialitat de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets de l’Usuari:

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
Dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.
Dret a presentar una reclamació davant de l’Autoritat de control si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent www.agpd.es.
Dades de contacte per exercir els teus drets:

Adreçant-se per escrit a C/Antic de Bofarull, 23, ppal 2a, 08026 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret LOPD. Altres dades de contacte: info@pdcsagradafamilia.cat, +34 93 265 36 45.